Web Analytics Made Easy - Statcounter

  به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از فارس، نشست خبری فیلم سینمایی «بیرو» با حضور عوامل این فیلم سینمایی در سالن سعدی مرکز همایش‌های برج میلاد (خانه جشنواره فیلم فجر) برگزار شد. 

مجید برزگر تهیه کننده این فیلم سینمایی در این نشست گفت: شرایط ساخت فیلم‌های مستقل در آخرهای کار خودش است. فکر می‌کنم «بیرو» دقیقاً شبیه به فضایی است که تاکنون در آن فعالیت کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مرتضی علی عباس میرزایی کارگردان این فیلم بیان کرد: ما تمام تلاشمان این بوده که سینمای مستقل هم امکان فعالیت داشته باشد. ما در بیرو با یک فیلم متفاوت از نظر داستان، تصویر و موقعیت بودیم. ما سعی کردیم یک قهرمان از جامعه خودمان انتخاب کنیم و درباره او فیلم بسازیم. علیرضا بیرانوند بهترین شخصی بود که از دل جامعه رشد کرد و بالا آمد. 

سپس برزگر بیان کرد: این فیلم، فیلم ویژه‌ای بود چرا که قهرمان آن زنده است و همچنان روزهای درخشانی دارد.‌ این فیلم امید را به تصویر می‌کشد و نشان می‌دهد یک قهرمان چطور تلاش می‌کند و خسته نمی‌شود. ورود به این پروژه برای من بسیار لذت بخش بود.

حسین بیرانوند بازیگر نقش اول فیلم بیرو، گفت: اول این را بگویم که من و آقای بیرانوند از یک قوم هستیم، اما او، من را نمی‌شناخت. به صورت خیلی اتفاقی یکی از عوامل من را دید و به گروه معرفی کرد. به نظرم فیلم بیرو، فیلم خوبی شده است. 

روزبه پیروز طراح پروژه این فیلم، بیان کرد: هدفمان این بود که بگوییم یک جوان نام آشنای ایران چطور سختی‌ها را به جان می‌خرد و به یک قهرمان تبدیل می‌شود. ما می‌خواهیم بگوییم که اگر یک جوان تلاشش را بکند روزی مزد زحماتش را می‌گیرد. 

عباس میرزایی در پاسخ به این سوال که چرا فیلمتان شبیه به کارتون فوتبالیست‌ها شده است، گفت: نسل من با کارتون فوتبالیست‌ها خاطره زیادی دارند. من سعی کردم دوربین را داخل زمین داشته باشیم و شخصیت را از نزدیک بگیرد، شاید این موضوع شما را به یاد فوتبالیست‌ها انداخته است. 

وی ادامه داد: به نظرم سینمای ما ظرفیت زیادی دارد تا درباره قهرمانان ورزشی ما فیلم بسازد. به نظرم این فیلم خیلی شبیه به زندگی شخصی علیرضا بیرانوند بود، اما من با اجازه او در بخش‌هایی دخل و تصور کنم. خود علیرضا بیرانوند فیلم را دید و دوست داشت. ما تنها بخشی از سختی‌های زندگی بیرانوند را نشان دادیم.

مجید یزدانی مدیر فیلمبرداری این فیلم گفت: بیرو یکی از سخت‌ترین کارهایی بود که فیلمبرداری کردم، چرا که ما باید حین بازی داخل زمین می‌بودیم. نگه داشتن نور و صحنه و بستن قاب‌ها در این فیلم کار بسیار دشواری بود. 

فرید ناظر فصیحی مدیر جلوه‌های ویژه این فیلم، اظهار کرد: بخشی از فیلم را ما با پرده سبز تولید کردیم و اینکه خیلی این حرکت محسوس نبوده، یعنی ما کارمان را درست انجام داده‌ایم. آن فانتزی که باید در چنین داستانی وجود می‌داشت را سعی کردیم شکل بگیرد. 

عباس میرزایی خاطر نشان کرد: بخاطر این که فرصت کمی داشتیم، نتوانستیم آنچنانی که باید در رنگ و نور فیلم کار کنیم، به همین خاطر بعد از جشنواره تدوین مجدد خواهیم داشت. من نمی‌دانم چرا اهالی رسانه برج میلاد را دوست دارند، شما در یک دره فیلم را دیده‌اید نه یک سالن حرفه‌ای سینما، من در سالن گوشه به گوشه صدای متفاوت می‌شنیدم. من خواهش می‌کنم مسئولان برای ما و شما، سالن استاندارد برای جشنواره فیلم فجر بسازند. 

کد خبر 654101 برچسب‌ها دهه فجر کارگردانان سینمای ایران خبر مهم جشنواره فيلم فجر بازیگران سینما و تلویزیون ایران سینمای ایران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: دهه فجر کارگردانان سینمای ایران خبر مهم جشنواره فيلم فجر بازیگران سینما و تلویزیون ایران سینمای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۷۳۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت شبیه‌سازی انتخابات الکترونیک در تهران

سخنگوی ستاد انتخابات کشور از برگزاری شبیه‌سازی انتخابات الکترونیک در هفته آینده در استان تهران خبر داد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محسن اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به برگزاری دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گفت: این انتخابات در ۲۲ حوزه، ۱۵ استان، ۴۷ فرمانداری و ۸۱ بخشداری برگزار می‌شود و ۹۰ نامزد برای ۴۵ کرسی باقی مانده مجلس با یکدیگر رقابت می‌کنند.

وی با بیان اینکه بازه زمانی تبلیغات داوطلبان از ساعت صفر ۱۳ اردیبهشت آغاز شده و در ساعت ۸ صبح روز ۲۰ اردیبهشت تمام می‌شود، افزود: به ستاد‌های انتخابات استان‌ها تاکید کرده ایم که میادین شهری برای تبلیغات آماده شوند، فضای مجازی هم برای تبلیغات فراهم شده است. دستورالعملی برای تبلیغات در نظر گرفته شده که مبنای کار تبلیغات است.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به برگزاری دو مانور انتخاباتی، گفت: مانور شبیه سازی شعب اخذ رأی و راه اندازی شعب و تست دستگاه‌های احراز هویت و صندوق‌های رأی برگزار شده و اشکالات و نواقص احتمالی مورد بررسی قرار گرفته است. این مانور‌ها با حضور اعضای هیئت‌های نظارت و ناظران شورای نگهبان برگزار شده است. روز یکشنبه هم در استان تهران صندوق‌های الکترونیکی را زیر بار می‌بریم و شبیه سازی انتخابات الکترونیک را اجرا می‌کنیم.

اسلامی با بیان اینکه آموزش عوامل اجرایی انتخابات هم انجام شده و ما آمادگی کامل برای برگزاری مرحله دوم انتخابات را داریم اظهار کرد: با معاونان سیاسی و انتخابات و معاونان امنیتی ۱۵ استانی که انتخابات مرحله دوم در آن استان‌ها برگزار می‌شود، موارد لازم را برای برگزاری انتخابات بررسی و هماهنگ کرده ایم. به آن‌ها تاکید کردیم که حتماً با داوطلبان نشست داشته باشند و مواردی که لازم است را به اطلاع داوطلبان برسانند.

وی با بیان اینکه ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه اخذ رأی داریم که ۶۵ درصد آن مربوط به انتخابات الکترونیکی است، تاکید کرد: در ۸ حوزه انتخابیه که انتخابات الکترونیکی است، آموزش‌های لازم به مردم داده شود. مردم هم می‌توانند سوابق داوطلبان را از طریق سامانه "انتخاب ایران"، بررسی کنند.

اسلامی درباره واجدین شرایط رأی اظهار کرد: کسانی که در مرحله اول رأی نداده باشند، می‌توانند در هر حوزه‌ای رأی دهند. کسانی که در مرحله اول در یک حوزه انتخابیه رأی داده باشند، فقط در همان حوزه می‌توانند در مرحله دوم رأی بدهند. متولدین ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۵ به قبل می‌توانند در این انتخابات شرکت کنند.

دبیر ستاد انتخابات کشور درباره چگونگی رأی دادن در انتخابات الکترونیکی، گفت: فرد با یکی از اصل مدارک کارت ملی، شناسنامه، گواهینامه، گذرنامه یا کارت پایان خدمت وارد شعبه می‌شود. در ابتدا احراز هویت به صورت الکترونیکی انجام شده و اگر فرد واجد شرایط رأی دادن باشد، به او کارت تعرفه داده می‌شود. رأی دهنده، کارت تعرفه را بر روی مکانی که روی صندوق الکترونیکی است، قرار می‌دهد و وقتی صندوق اجازه رأی دادن را داد، لیست اسامی و کد و تصاویر داوطلبان در اختیار فرد رأی دهنده قرار می‌گیرد و و فرد کد داوطلبان را در محل مشخص شده به صورت دستی وارد کرده و رأی خود را می‌دهد.

وی ادامه داد: در این انتخابات دیگر تعرفه رأی کاغذی وجود ندارد و تعرفه‌ای هم داخل صندوق انداخته نمی‌شود. بعد از اینکه فرد رأی خود را داد، کارت تعرفه را برمی گرداند و مدرک شناسایی خود را پس می‌گیرد.

اسلامی تصریح کرد: در حوزه‌های الکترونیک تلاش می‌شود با تأیید هیئت نظارت، نتایج در اسرع وقت اعلام شود. فرآیند‌های اعتراض و شکایت در هیأت‌های اجرایی و نظارت هم پیش بینی شده و طبق قانون انجام می‌شود.

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت شبیه‌سازی انتخابات الکترونیک در تهران
  • ماته؛ چای گیاهی محبوب فوتبالیست‌ها که لاغرتان می‌کند!
  • برتری 1-0 دورتموند مقابل پاری سن ژرمن به روایت کارتون / فیلم
  • پنج هفته دوم اوسمار شبیه پنج هفته ابتدایی یحیی
  • سرمایه‌گذاران این بازار بیشترین زیان را دیدند/ دلار به کانال ۵۰ هزار تومان باز می‌گردد؟
  • وضعیت تلخ اقتصاد ایران در خاطره‌گویی فوتبالیست سابق در تلویزیون | فیلم
  • بازی بایرن مونیخ 2-2 رئال مادرید در لیگ قهرمانان اروپا 2023/24 به روایت کارتون / فیلم
  • مغز انسان شبیه‌سازی شد
  • مغز انسان به شکلی بی‌نظیر شبیه‌سازی شد
  • شکایت علیه فوتبال: جان فوتبالیست‌ها بی‌اهمیت است