Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سینمایی خبرگزاری فارس، نشست خبری فیلم سینمایی «بیرو» با حضور عوامل این فیلم سینمایی در سالن سعدی مرکز همایش‌های برج میلاد (خانه جشنواره فیلم فجر) برگزار شد. 

مجید برزگر تهیه کننده این فیلم سینمایی در این نشست گفت: شرایط ساخت فیلم‌های مستقل در آخرهای کار خودش است. فکر می‌کنم «بیرو» دقیقاً شبیه به فضایی است که تاکنون در آن فعالیت کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مرتضی علی عباس میرزایی کارگردان این فیلم بیان کرد: ما تمام تلاشمان این بوده که سینمای مستقل هم امکان فعالیت داشته باشد. ما در بیرو با یک فیلم متفاوت از نظر داستان، تصویر و موقعیت بودیم. ما سعی کردیم یک قهرمان از جامعه خودمان انتخاب کنیم و درباره او فیلم بسازیم. علیرضا بیرانوند بهترین شخصی بود که از دل جامعه رشد کرد و بالا آمد. 

سپس برزگر بیان کرد: این فیلم، فیلم ویژه‌ای بود چرا که قهرمان آن زنده است و همچنان روزهای درخشانی دارد.‌ این فیلم امید را به تصویر می‌کشد و نشان می‌دهد یک قهرمان چطور تلاش می‌کند و خسته نمی‌شود. ورود به این پروژه برای من بسیار لذت بخش بود.

حسین بیرانوند بازیگر نقش اول فیلم بیرو، گفت: اول این را بگویم که من و آقای بیرانوند از یک قوم هستیم، اما او، من را نمی‌شناخت. به صورت خیلی اتفاقی یکی از عوامل من را دید و به گروه معرفی کرد. به نظرم فیلم بیرو، فیلم خوبی شده است. 

روزبه پیروز طراح پروژه این فیلم، بیان کرد: هدفمان این بود که بگوییم یک جوان نام آشنای ایران چطور سختی‌ها را به جان می‌خرد و به یک قهرمان تبدیل می‌شود. ما می‌خواهیم بگوییم که اگر یک جوان تلاشش را بکند روزی مزد زحماتش را می‌گیرد. 

عباس میرزایی در پاسخ به این سوال که چرا فیلمتان شبیه به کارتون فوتبالیست‌ها شده است، گفت: نسل من با کارتون فوتبالیست‌ها خاطره زیادی دارند. من سعی کردم دوربین را داخل زمین داشته باشیم و شخصیت را از نزدیک بگیرد، شاید این موضوع شما را به یاد فوتبالیت‌ها انداخته است. 

وی ادامه داد: به نظرم سینمای ما ظرفیت زیادی دارد تا درباره قهرمانان ورزشی ما فیلم بسازد. به نظرم این فیلم خیلی شبیه به زندگی شخصی علیرضا بیرانوند بود، اما من با اجازه او در بخش‌هایی دخل و تصور کنم. خود علیرضا بیرانوند فیلم را دید و دوست داشت. ما تنها بخشی از سختی‌های زندگی بیرانوند را نشان دادیم.

مجید یزدانی مدیر فیلمبرداری این فیلم گفت: بیرو یکی از سخت‌ترین کارهایی بود که فیلمبرداری کردم، چرا که ما باید حین بازی داخل زمین می‌بودیم. نگه داشتن نور و صحنه و بستن قاب‌ها در این فیلم کار بسیار دشواری بود. 

فرید ناظر فصیحی مدیر جلوه‌های ویژه این فیلم، اظهار کرد: بخشی از فیلم را ما با پرده سبز تولید کردیم و اینکه خیلی این حرکت محسوس نبوده، یعنی ما کارمان را درست انجام داده‌ایم. آن فانتزی که باید در چنین داستانی وجود می‌داشت را سعی کردیم شکل بگیرد. 

عباس میرزایی خاطر نشان کرد: بخاطر این که فرصت کمی داشتیم، نتوانستیم آنچنانی که باید در رنگ و نور فیلم کار کنیم، به همین خاطر بعد از جشنواره تدوین مجدد خواهیم داشت. من نمی‌دانم چرا اهالی رسانه برج میلاد را دوست دارند، شما در یک دره فیلم را دیده‌اید نه یک سالن حرفه‌ای سینما، من در سالن گوشه به گوشه صدای متفاوت می‌شنیدم. من خواهش می‌کنم مسئولان برای ما و شما، سالن استاندارد برای جشنواره فیلم فجر بسازند. 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس خبر فارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۷۰۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهاردهمین جشنواره بین المللی فیلم پکن

به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از پکن؛ چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم پکن با حضور فیلم از ۱۱۸ کشور در پایتخت چین برگزارشد این جشنواره در مجموع ۴۲۷۳ فیلم را دریافت کرد که ۸۷ درصد آن مربوط به کشور‌های خارجی بود.
یک کارشناس و تحلیل‌گر شرق آسیا می‌گوید ما مشتاقانه منتظر همکاری با فیلم‌سازانی در سراسر جهان هستیم تا آینده بهتری برای سینما ایجاد کنیم، فیلم‌های چینی دارای ژانر‌ها و مضامین مختلف هستند.
همزمان با برگزاری این جشنواره آقای محسن بختیار سفیر جمهوری اسلامی ایران در چین با مائویو رئیس سازمان سینمایی چین دیدار و درباره موضوعات مختلف همکاری سینمایی بین دو کشور، تولید فیلم و سریال، مشارکت حداکثری در جشنواره‌ها و رویداد‌های سینمایی، اکران فیلم در دو کشور، تبادل استاد و دانشجو و هیأت‌های سینمایی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
مائویو رئیس سازمان سینمایی چین هم در این دیدار به ظرفیت دو کشور در زمینه تهیه و ساخت فیلم‌های سینمایی و تفاهم نامه‌هایی که وجود دارد اشاره کرد و گفت فیلم سازان دو کشور می‌توانند پیش از گذشته در تهیه و ساخت فیلم‌هایی با موضوعات مورد علاقه پکن و تهران تعامل و همکاری خود را گسترش دهند.
رئیس سازمان سینمایی چین گفت فیلم‌های ایرانی همیشه از سوی مخاطبان چینی مورد توجه قرار گرفته است، کارگردانان و فیلم سازان چینی و ایرانی همواره در جشنواره‌های دو کشور حضوری فعال دارند و باید با یک برنامه مدون در زمینه ساخت فیلم فعالیت‌های خود را توسعه دهند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


۱- مونیکا جانگ - کارشناس و تحلیل گر امور سینمایی وفرهنگی
۲- محسن بختیار - سفیر جمهوری اسلامی ایران
۳- مائویو - رئیس سازمان سینمایی چین

دیگر خبرها

  • چهاردهمین جشنواره بین المللی فیلم پکن
  • زنانی که در کن رئیس شدند
  • اهالی رسانه و تپق‌های زبان معیاری
  • فیلم‌ های سینمایی امروز تلویزیون + جدول فیلم‌ های امروز، پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت
  • سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود
  • نماینده ولی فقیه در لرستان پای صحبت‌های اهالی رسانه نشست
  • تکنیک مهم نیست، دل فیلمساز را می‌خریم
  • محمدحسین لطیفی :تکنیک مهم نیست دل فیلمساز را می‌خریم/روی نقاط اختلاف انگشت نگذاریم
  • محمدحسین لطیفی :تکنیک مهم نیست دل فیلمساز رامی‌خریم/روی نقاط اختلاف انگشت نگذاریم
  • تکنیک مهم نیست دل فیلمساز رامی‌خریم/روی نقاط اختلاف انگشت نگذاریم